SPANPLAFOND HOEILAART EN PRINTWAND HOEILAART

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HOEILAART!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Hoeilaart en spanplafond Hoeilaart ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Hoeilaart of andere steden dan Hoeilaart nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Hoeilaart.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Hoeilaart!

Spanplafond Hoeilaart prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoeilaart bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Hoeilaart is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Hoeilaart is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel Hoeilaart was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Hoeilaart onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Hoeilaart). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Hoeilaart kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Hoeilaart ?

Een spanplafond is echt populair in Hoeilaart !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Hoeilaart; daarom is een spanplafond Hoeilaart een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Hoeilaart verbetert de akoestiek in uw woning in Hoeilaart en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Hoeilaart helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Hoeilaart te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Hoeilaart of een printwand Hoeilaart veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Hoeilaart is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Hoeilaart is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Hoeilaart kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Hoeilaart, uw woonkamer spanplafond Hoeilaart of voor uw slaapkamer spanplafond Hoeilaart in Hoeilaart is, spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Hoeilaart waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Hoeilaart zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Hoeilaart als geen ander!
spanplafond Hoeilaart

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Hoeilaart: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Hoeilaart (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Hoeilaart, akoestisch spanplafond Hoeilaart en bedrukt spanplafond Hoeilaart. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Hoeilaart, frame spanplafond Hoeilaart, en antibacterieel spanplafond Hoeilaart, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Hoeilaart

Een polyester spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart wordt ook wel een koud spanplafond Hoeilaart genoemd. Een polyester spanplafond Hoeilaart wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Hoeilaart wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Hoeilaart zijn er bij een polyester spanplafond Hoeilaart nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Hoeilaart voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Hoeilaart dat niet is.

 • PVC spanplafond Hoeilaart

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Hoeilaart wordt ook wel een warm spanplafond Hoeilaart genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Hoeilaart tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Hoeilaart en bedrukte wand Hoeilaart.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Hoeilaart die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Hoeilaart aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Hoeilaart

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alHoeilaartief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Hoeilaart is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart.

TENSION® Essentials spanplafond Hoeilaart, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Hoeilaart is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart

TENSION® Whisper spanplafond Hoeilaart, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Hoeilaart om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Hoeilaart of spanplafond Hoeilaart is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Hoeilaart, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Hoeilaart maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Hoeilaart of spanwand Hoeilaart

Een TENSION® Sterile spanplafond Hoeilaart is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Hoeilaart voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Hoeilaartof bedrukte wanden Hoeilaart kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Hoeilaart of bedrukte wand Hoeilaart is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Hoeilaart of printwand  Hoeilaart met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Hoeilaart kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Hoeilaart ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Hoeilaart en printwand Hoeilaart.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Hoeilaart. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Hoeilaart te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Hoeilaart of bedrukte wand Hoeilaart, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Hoeilaart gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Hoeilaart of wand Hoeilaart

Een TENSION® Frameview spanplafond Hoeilaart of spanwand Hoeilaart kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Hoeilaart prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoeilaart bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Hoeilaart lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Hoeilaart zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Hoeilaart met zorg te installeren. Als een spanplafond Hoeilaart niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Hoeilaart in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Hoeilaart gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Hoeilaart ?

De prijs van een spanplafond Hoeilaart varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Hoeilaart dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Hoeilaart of spanwand Hoeilaart begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Hoeilaart of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Hoeilaart of een printwand Hoeilaart beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Hoeilaart of van de printwand Hoeilaart (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Hoeilaart of printwand Hoeilaart
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Hoeilaart
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Hoeilaart of de printwand Hoeilaart
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Hoeilaart of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Hoeilaart?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Hoeilaart of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Hoeilaart in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Hoeilaart of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Hoeilaart prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoeilaart bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint