SPANPLAFOND KAMPENHOUT EN PRINTWAND KAMPENHOUT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND KAMPENHOUT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Kampenhout en spanplafond Kampenhout ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Kampenhout of andere steden dan Kampenhout nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Kampenhout.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Kampenhout!

Spanplafond Kampenhout prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kampenhout bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Kampenhout is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Kampenhout is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel Kampenhout was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Kampenhout onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Kampenhout). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Kampenhout kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Kampenhout ?

Een spanplafond is echt populair in Kampenhout !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Kampenhout; daarom is een spanplafond Kampenhout een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Kampenhout verbetert de akoestiek in uw woning in Kampenhout en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Kampenhout helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Kampenhout te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Kampenhout of een printwand Kampenhout veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Kampenhout is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Kampenhout is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Kampenhout kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Kampenhout, uw woonkamer spanplafond Kampenhout of voor uw slaapkamer spanplafond Kampenhout in Kampenhout is, spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Kampenhout waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Kampenhout zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Kampenhout als geen ander!
spanplafond Kampenhout

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Kampenhout: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Kampenhout (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Kampenhout, akoestisch spanplafond Kampenhout en bedrukt spanplafond Kampenhout. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Kampenhout, frame spanplafond Kampenhout, en antibacterieel spanplafond Kampenhout, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Kampenhout

Een polyester spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout wordt ook wel een koud spanplafond Kampenhout genoemd. Een polyester spanplafond Kampenhout wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Kampenhout wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Kampenhout zijn er bij een polyester spanplafond Kampenhout nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Kampenhout voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Kampenhout dat niet is.

 • PVC spanplafond Kampenhout

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Kampenhout wordt ook wel een warm spanplafond Kampenhout genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Kampenhout tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Kampenhout en bedrukte wand Kampenhout.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Kampenhout die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Kampenhout aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Kampenhout

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alKampenhoutief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Kampenhout is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliKampenhoute eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout.

TENSION® Essentials spanplafond Kampenhout, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Kampenhout is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout

TENSION® Whisper spanplafond Kampenhout, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Kampenhout om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Kampenhout of spanplafond Kampenhout is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Kampenhout, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Kampenhout maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Kampenhout of spanwand Kampenhout

Een TENSION® Sterile spanplafond Kampenhout is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Kampenhout voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Kampenhout of bedrukte wanden Kampenhout kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Kampenhout of bedrukte wand Kampenhout is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Kampenhout of printwand  Kampenhout met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Kampenhout kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Kampenhout ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Kampenhout en printwand Kampenhout.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Kampenhout. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Kampenhout te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Kampenhout of bedrukte wand Kampenhout, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Kampenhout gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Kampenhout of wand Kampenhout

Een TENSION® Frameview spanplafond Kampenhout of spanwand Kampenhout kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Kampenhout prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kampenhout bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Kampenhout lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alKampenhoutieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Kampenhout zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Kampenhout met zorg te installeren. Als een spanplafond Kampenhout niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Kampenhout in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Kampenhout gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Kampenhout ?

De prijs van een spanplafond Kampenhout varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Kampenhout dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Kampenhout of spanwand Kampenhout begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Kampenhout of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Kampenhout of een printwand Kampenhout beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Kampenhout of van de printwand Kampenhout (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Kampenhout of printwand Kampenhout
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Kampenhout
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Kampenhout of de printwand Kampenhout
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Kampenhout of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Kampenhout?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Kampenhout of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Kampenhout in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Kampenhout of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Kampenhout prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kampenhout bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint