BINT® biedt een uitgebreid assortiment spanplafond en wand mogelijkheden, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Kantoren, burelen

spanplafond lumina met LED verlichting in een zeer modern kantoor

Stimuleren, verbazen en inspireren.

Een nieuwe uitstraling voor kantoren, open workspaces en burelen. Met BINT® spanplafonds- en wanden, creëren we duurzame en oogstrelende omgevingen, zowel op het gebied van creativiteit als productkeuze . Onze spanplafonds- en wanden zijn onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Of het nu gaat om een stralend plafond, print aan de muur of een complex verlichtingssysteem, wij brengen uw verbeelding tot leven. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

Redenen waarom uw bedrijf een spanplafond of printwand nodig heeft

Uw werkomgeving weerspiegelt wie u bent en wat uw bedrijf doet. Met een spanplafond of spanwand in uw kantoor of bedrijf kan je uit talloze opties kiezen. Afgestemd op de look van het interieur van uw bedrijf of kantoor. Denk maar aan een wand met een elegante print voor uw kantoor, inkomhal of praktijk. Een verlichte koepel in uw wachtruimte, antibacteriële wanden in uw praktijk, of misschien een combinatie van de vermelde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.