SPANPLAFOND KORTENAKEN EN PRINTWAND KORTENAKEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND KORTENAKEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Kortenaken en spanplafond Kortenaken ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Kortenaken of andere steden dan Kortenaken nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Kortenaken.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Kortenaken!

Spanplafond Kortenaken prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenaken bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Kortenaken is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Kortenaken is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel Kortenaken was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Kortenaken onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Kortenaken). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Kortenaken kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Kortenaken ?

Een spanplafond is echt populair in Kortenaken !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Kortenaken; daarom is een spanplafond Kortenaken een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Kortenaken verbetert de akoestiek in uw woning in Kortenaken en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Kortenaken helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Kortenaken te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Kortenaken of een printwand Kortenaken veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Kortenaken is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Kortenaken is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Kortenaken kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Kortenaken, uw woonkamer spanplafond Kortenaken of voor uw slaapkamer spanplafond Kortenaken in Kortenaken is, spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Kortenaken waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Kortenaken zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Kortenaken als geen ander!
SPANPLAFOND KORTENAKEN

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Kortenaken: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Kortenaken (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Kortenaken, akoestisch spanplafond Kortenaken en bedrukt spanplafond Kortenaken. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Kortenaken, frame spanplafond Kortenaken, en antibacterieel spanplafond Kortenaken, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Kortenaken

Een polyester spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken wordt ook wel een koud spanplafond Kortenaken genoemd. Een polyester spanplafond Kortenaken wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Kortenaken wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Kortenaken zijn er bij een polyester spanplafond Kortenaken nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Kortenaken voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Kortenaken dat niet is.

 • PVC spanplafond Kortenaken

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Kortenaken wordt ook wel een warm spanplafond Kortenaken genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Kortenaken tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Kortenaken en bedrukte wand Kortenaken.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Kortenaken die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Kortenaken aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Kortenaken

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alKortenakenief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Kortenaken is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliKortenakene eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken.

TENSION® Essentials spanplafond Kortenaken, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Kortenaken is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken

TENSION® Whisper spanplafond Kortenaken, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Kortenaken om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Kortenaken of spanplafond Kortenaken is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Kortenaken, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Kortenaken maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Kortenaken of spanwand Kortenaken

Een TENSION® Sterile spanplafond Kortenaken is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Kortenaken voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Kortenaken of bedrukte wanden Kortenaken kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Kortenaken of bedrukte wand Kortenaken is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Kortenaken of printwand  Kortenaken met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Kortenaken kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Kortenaken ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Kortenaken en printwand Kortenaken.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Kortenaken. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Kortenaken te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Kortenaken of bedrukte wand Kortenaken, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Kortenaken gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Kortenaken of wand Kortenaken

Een TENSION® Frameview spanplafond Kortenaken of spanwand Kortenaken kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Kortenaken prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenaken bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Kortenaken lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alKortenakenieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Kortenaken zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Kortenaken met zorg te installeren. Als een spanplafond Kortenaken niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Kortenaken in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Kortenaken gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Kortenaken ?

De prijs van een spanplafond Kortenaken varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Kortenaken dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Kortenaken of spanwand Kortenaken begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Kortenaken of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Kortenaken of een printwand Kortenaken beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Kortenaken of van de printwand Kortenaken (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Kortenaken of printwand Kortenaken
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Kortenaken
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Kortenaken of de printwand Kortenaken
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Kortenaken of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Kortenaken?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Kortenaken of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Kortenaken in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Kortenaken of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Kortenaken prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenaken bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint