SPANPLAFOND KORTENBERG EN PRINTWAND KORTENBERG

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND KORTENBERG!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Kortenberg en spanplafond Kortenberg ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Kortenberg of andere steden dan Kortenberg nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Kortenberg.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Kortenberg!

Spanplafond Kortenberg prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenberg bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Kortenberg is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Kortenberg is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel Kortenberg was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Kortenberg onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Kortenberg). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Kortenberg kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Kortenberg ?

Een spanplafond is echt populair in Kortenberg !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Kortenberg; daarom is een spanplafond Kortenberg een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Kortenberg verbetert de akoestiek in uw woning in Kortenberg en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Kortenberg helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Kortenberg te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Kortenberg of een printwand Kortenberg veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Kortenberg is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Kortenberg is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Kortenberg kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Kortenberg, uw woonkamer spanplafond Kortenberg of voor uw slaapkamer spanplafond Kortenberg in Kortenberg is, spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Kortenberg waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Kortenberg zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Kortenberg als geen ander!
spanplafond Kortenberg

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Kortenberg: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Kortenberg (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Kortenberg, akoestisch spanplafond Kortenberg en bedrukt spanplafond Kortenberg. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Kortenberg, frame spanplafond Kortenberg, en antibacterieel spanplafond Kortenberg, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Kortenberg

Een polyester spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg wordt ook wel een koud spanplafond Kortenberg genoemd. Een polyester spanplafond Kortenberg wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Kortenberg wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Kortenberg zijn er bij een polyester spanplafond Kortenberg nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Kortenberg voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Kortenberg dat niet is.

 • PVC spanplafond Kortenberg

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Kortenberg wordt ook wel een warm spanplafond Kortenberg genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Kortenberg tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Kortenberg en bedrukte wand Kortenberg.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Kortenberg die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Kortenberg aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Kortenberg

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alKortenbergief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Kortenberg is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliKortenberge eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg.

TENSION® Essentials spanplafond Kortenberg, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Kortenberg is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg

TENSION® Whisper spanplafond Kortenberg, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Kortenberg om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Kortenberg of spanplafond Kortenberg is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Kortenberg, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Kortenberg maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Kortenberg of spanwand Kortenberg

Een TENSION® Sterile spanplafond Kortenberg is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Kortenberg voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Kortenberg of bedrukte wanden Kortenberg kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Kortenberg of bedrukte wand Kortenberg is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Kortenberg of printwand  Kortenberg met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Kortenberg kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Kortenberg ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Kortenberg en printwand Kortenberg.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Kortenberg. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Kortenberg te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Kortenberg of bedrukte wand Kortenberg, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Kortenberg gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Kortenberg of wand Kortenberg

Een TENSION® Frameview spanplafond Kortenberg of spanwand Kortenberg kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Kortenberg prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenberg bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Kortenberg lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alKortenbergieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Kortenberg zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Kortenberg met zorg te installeren. Als een spanplafond Kortenberg niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Kortenberg in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Kortenberg gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Kortenberg ?

De prijs van een spanplafond Kortenberg varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Kortenberg dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Kortenberg of spanwand Kortenberg begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Kortenberg of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Kortenberg of een printwand Kortenberg beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Kortenberg of van de printwand Kortenberg (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Kortenberg of printwand Kortenberg
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Kortenberg
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Kortenberg of de printwand Kortenberg
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Kortenberg of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Kortenberg?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Kortenberg of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Kortenberg in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Kortenberg of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Kortenberg prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Kortenberg bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint