SPANPLAFOND LANDEN EN PRINTWAND LANDEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND LANDEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Landen en printwand Landen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Landen en spanplafond Landen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Landen en printwand Landen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Landen of andere steden dan Landen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Landen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Landen!

Spanplafond Landen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Landen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Landen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Landen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Landen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Landen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Landen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Landen ?

Een spanplafond is echt populair in Landen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Landen; daarom is een spanplafond Landen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Landen verbetert de akoestiek in uw woning in Landen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Landen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Landen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Landen of een printwand Landen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Landen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Landen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Landen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Landen, uw woonkamer spanplafond Landen of voor uw slaapkamer spanplafond Landen in Landen is, spanplafond Landen en printwand Landen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Landen waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Landen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Landen als geen ander!
spanplafond Landen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Landen: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Landen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Landen, akoestisch spanplafond Landen en bedrukt spanplafond Landen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Landen, frame spanplafond Landen, en antibacterieel spanplafond Landen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Landen

Een polyester spanplafond Landen of printwand Landen wordt ook wel een koud spanplafond Landen genoemd. Een polyester spanplafond Landen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Landen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Landen zijn er bij een polyester spanplafond Landen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Landen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Landen dat niet is.

 • PVC spanplafond Landen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Landen wordt ook wel een warm spanplafond Landen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Landen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Landen en bedrukte wand Landen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Landen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Landen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Landen en printwand Landen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Landen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Landen en printwand Landen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alLandenief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Landen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliLandene eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Landen of printwand Landen.

TENSION® Essentials spanplafond Landen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Landen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Landen of printwand Landen

TENSION® Whisper spanplafond Landen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Landen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Landen of spanplafond Landen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Landen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Landen of printwand Landen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Landen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Landen of spanwand Landen

Een TENSION® Sterile spanplafond Landen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Landen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Landen of bedrukte wanden Landen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Landen of bedrukte wand Landen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Landen of printwand  Landen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Landen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Landen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Landen en printwand Landen.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Landen of printwand Landen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Landen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Landen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Landen of bedrukte wand Landen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Landen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Landen of wand Landen

Een TENSION® Frameview spanplafond Landen of spanwand Landen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Landen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Landen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Landen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alLandenieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Landen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Landen met zorg te installeren. Als een spanplafond Landen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Landen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Landen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

 

Wat zijn de kosten van een spanplafond Landen ?

De prijs van een spanplafond Landen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Landen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Landen of spanwand Landen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Landen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Landen of een printwand Landen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Landen of van de printwand Landen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Landen of printwand Landen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Landen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Landen of de printwand Landen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Landen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Landen?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Landen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Landen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Landen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Landen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Landen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint