SPANPLAFOND LENNIK EN PRINTWAND LENNIK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND LENNIK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Lennik en printwand Lennik? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Lennik en spanplafond Lennik ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Lennik en printwand Lennik met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Lennik of andere steden dan Lennik nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Lennik.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Lennik!

Spanplafond Lennik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Lennik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Lennik is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Lennik is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Lennik onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Lennik). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Lennik kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Lennik ?

Een spanplafond is echt populair in Lennik !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Lennik; daarom is een spanplafond Lennik een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Lennik verbetert de akoestiek in uw woning in Lennik en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Lennik helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Lennik te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Lennik of een printwand Lennik veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Lennik is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Lennik is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Lennik kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Lennik, uw woonkamer spanplafond Lennik of voor uw slaapkamer spanplafond Lennik in Lennik is, spanplafond Lennik en printwand Lennik zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Lennik waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Lennik zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Lennik als geen ander!
spanplafond Lennik

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Lennik: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Lennik (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Lennik, akoestisch spanplafond Lennik en bedrukt spanplafond Lennik. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Lennik, frame spanplafond Lennik, en antibacterieel spanplafond Lennik, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Lennik

Een polyester spanplafond Lennik of printwand Lennik wordt ook wel een koud spanplafond Lennik genoemd. Een polyester spanplafond Lennik wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Lennik wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Lennik zijn er bij een polyester spanplafond Lennik nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Lennik voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Lennik dat niet is.

 • PVC spanplafond Lennik

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Lennik wordt ook wel een warm spanplafond Lennik genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Lennik tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Lennik en bedrukte wand Lennik.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Lennik die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Lennik aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Lennik en printwand Lennik, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Lennik

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Lennik en printwand Lennik. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alLennikief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Lennik is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliLennike eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Lennik of printwand Lennik.

TENSION® Essentials spanplafond Lennik, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Lennik is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Lennik of printwand Lennik

TENSION® Whisper spanplafond Lennik, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Lennik om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Lennik of spanplafond Lennik is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Lennik, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Lennik of printwand Lennik

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Lennik maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Lennik of spanwand Lennik

Een TENSION® Sterile spanplafond Lennik is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Lennik voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Lennik of bedrukte wanden Lennik kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Lennik of bedrukte wand Lennik is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Lennik of printwand  Lennik met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Lennik kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Lennik ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Lennik en printwand Lennik.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Lennik of printwand Lennik

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Lennik. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Lennik te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Lennik of bedrukte wand Lennik, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Lennik gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Lennik of wand Lennik

Een TENSION® Frameview spanplafond Lennik of spanwand Lennik kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Lennik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Lennik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Lennik lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alLennikieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Lennik zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Lennik met zorg te installeren. Als een spanplafond Lennik niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Lennik in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Lennik gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Lennik ?

De prijs van een spanplafond Lennik varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Lennik dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Lennik of spanwand Lennik begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Lennik of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Lennik of een printwand Lennik beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Lennik of van de printwand Lennik (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Lennik of printwand Lennik
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Lennik
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Lennik of de printwand Lennik
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Lennik of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Lennik?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Lennik of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Lennik in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Lennik of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Lennik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Lennik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint