SPANPLAFOND LIEDEKERKE EN PRINTWAND LIEDEKERKE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND LIEDEKERKE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Liedekerke en spanplafond Liedekerke ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Liedekerke of andere steden dan Liedekerke nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Liedekerke.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Liedekerke!

Spanplafond Liedekerke prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Liedekerke bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Liedekerke is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Liedekerke is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Liedekerke onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Liedekerke). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Liedekerke kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Liedekerke ?

Een spanplafond is echt populair in Liedekerke !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Liedekerke; daarom is een spanplafond Liedekerke een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Liedekerke verbetert de akoestiek in uw woning in Liedekerke en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Liedekerke helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Liedekerke te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Liedekerke of een printwand Liedekerke veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Liedekerke is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Liedekerke is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Liedekerke kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Liedekerke, uw woonkamer spanplafond Liedekerke of voor uw slaapkamer spanplafond Liedekerke in Liedekerke is, spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Liedekerke waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Liedekerke zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Liedekerke als geen ander!
spanplafond Liedekerke

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Liedekerke: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Liedekerke (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Liedekerke, akoestisch spanplafond Liedekerke en bedrukt spanplafond Liedekerke. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Liedekerke, frame spanplafond Liedekerke, en antibacterieel spanplafond Liedekerke, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Liedekerke

Een polyester spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke wordt ook wel een koud spanplafond Liedekerke genoemd. Een polyester spanplafond Liedekerke wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Liedekerke wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Liedekerke zijn er bij een polyester spanplafond Liedekerke nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Liedekerke voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Liedekerke dat niet is.

 • PVC spanplafond Liedekerke

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Liedekerke wordt ook wel een warm spanplafond Liedekerke genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Liedekerke tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Liedekerke en bedrukte wand Liedekerke.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Liedekerke die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Liedekerke aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Liedekerke

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alLiedekerkeief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Liedekerke is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliLiedekerkee eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke.

TENSION® Essentials spanplafond Liedekerke, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Liedekerke is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke

TENSION® Whisper spanplafond Liedekerke, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Liedekerke om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Liedekerke of spanplafond Liedekerke is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Liedekerke, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Liedekerke maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Liedekerke of spanwand Liedekerke

Een TENSION® Sterile spanplafond Liedekerke is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Liedekerke voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Liedekerke of bedrukte wanden Liedekerke kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Liedekerke of bedrukte wand Liedekerke is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Liedekerke of printwand  Liedekerke met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Liedekerke kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Liedekerke ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Liedekerke en printwand Liedekerke.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Liedekerke. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Liedekerke te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Liedekerke of bedrukte wand Liedekerke, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Liedekerke gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Liedekerke of wand Liedekerke

Een TENSION® Frameview spanplafond Liedekerke of spanwand Liedekerke kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Liedekerke prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Liedekerke bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Liedekerke lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alLiedekerkeieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Liedekerke zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Liedekerke met zorg te installeren. Als een spanplafond Liedekerke niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Liedekerke in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Liedekerke gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Liedekerke ?

De prijs van een spanplafond Liedekerke varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Liedekerke dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Liedekerke of spanwand Liedekerke begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Liedekerke of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Liedekerke of een printwand Liedekerke beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Liedekerke of van de printwand Liedekerke (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Liedekerke of printwand Liedekerke
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Liedekerke
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Liedekerke of de printwand Liedekerke
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Liedekerke of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Liedekerke?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Liedekerke of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Liedekerke in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Liedekerke of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Liedekerke prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Liedekerke bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint