SPANPLAFOND LINKEBEEK EN PRINTWAND LINKEBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND LINKEBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Linkebeek en spanplafond Linkebeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Linkebeek of andere steden dan Linkebeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Linkebeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Linkebeek!

Spanplafond Linkebeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linkebeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Linkebeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Linkebeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Linkebeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Linkebeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Linkebeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Linkebeek ?

Een spanplafond is echt populair in Linkebeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Linkebeek; daarom is een spanplafond Linkebeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Linkebeek verbetert de akoestiek in uw woning in Linkebeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Linkebeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Linkebeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Linkebeek of een printwand Linkebeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Linkebeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Linkebeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Linkebeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Linkebeek, uw woonkamer spanplafond Linkebeek of voor uw slaapkamer spanplafond Linkebeek in Linkebeek is, spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Linkebeek waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Linkebeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Linkebeek als geen ander!
spanplafond Linkebeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Linkebeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Linkebeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Linkebeek, akoestisch spanplafond Linkebeek en bedrukt spanplafond Linkebeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Linkebeek, frame spanplafond Linkebeek, en antibacterieel spanplafond Linkebeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Linkebeek

Een polyester spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek wordt ook wel een koud spanplafond Linkebeek genoemd. Een polyester spanplafond Linkebeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Linkebeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Linkebeek zijn er bij een polyester spanplafond Linkebeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Linkebeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Linkebeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Linkebeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Linkebeek wordt ook wel een warm spanplafond Linkebeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Linkebeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Linkebeek en bedrukte wand Linkebeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Linkebeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Linkebeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Linkebeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alLinkebeekief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Linkebeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliLinkebeeke eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek.

TENSION® Essentials spanplafond Linkebeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Linkebeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek

TENSION® Whisper spanplafond Linkebeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Linkebeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Linkebeek of spanplafond Linkebeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Linkebeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Linkebeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Linkebeek of spanwand Linkebeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Linkebeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Linkebeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Linkebeek of bedrukte wanden Linkebeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Linkebeek of bedrukte wand Linkebeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Linkebeek of printwand  Linkebeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Linkebeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Linkebeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Linkebeek en printwand Linkebeek.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Linkebeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Linkebeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Linkebeek of bedrukte wand Linkebeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Linkebeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Linkebeek of wand Linkebeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Linkebeek of spanwand Linkebeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Linkebeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linkebeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Linkebeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alLinkebeekieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Linkebeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Linkebeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Linkebeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Linkebeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Linkebeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Linkebeek ?

De prijs van een spanplafond Linkebeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Linkebeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Linkebeek of spanwand Linkebeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Linkebeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Linkebeek of een printwand Linkebeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Linkebeek of van de printwand Linkebeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Linkebeek of printwand Linkebeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Linkebeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Linkebeek of de printwand Linkebeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Linkebeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Linkebeek?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Linkebeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Linkebeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Linkebeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Linkebeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linkebeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint