SPANPLAFOND LINTER EN PRINTWAND LINTER

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND LINTER!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Linter en printwand Linter? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Linter en spanplafond Linter ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Linter en printwand Linter met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Linter of andere steden dan Linter nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Linter.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Linter!

Spanplafond Linter prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linter bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Linter is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Linter is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Linter onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Linter). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Linter kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Linter ?

Een spanplafond is echt populair in Linter !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Linter; daarom is een spanplafond Linter een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Linter verbetert de akoestiek in uw woning in Linter en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Linter helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Linter te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Linter of een printwand Linter veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Linter is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Linter is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Linter kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Linter, uw woonkamer spanplafond Linter of voor uw slaapkamer spanplafond Linter in Linter is, spanplafond Linter en printwand Linter zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Linter waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Linter zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Linter als geen ander!
spanplafond linter

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Linter: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Linter (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Linter, akoestisch spanplafond Linter en bedrukt spanplafond Linter. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Linter, frame spanplafond Linter, en antibacterieel spanplafond Linter, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Linter

Een polyester spanplafond Linter of printwand Linter wordt ook wel een koud spanplafond Linter genoemd. Een polyester spanplafond Linter wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Linter wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Linter zijn er bij een polyester spanplafond Linter nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Linter voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Linter dat niet is.

 • PVC spanplafond Linter

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Linter wordt ook wel een warm spanplafond Linter genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Linter tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Linter en bedrukte wand Linter.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Linter die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Linter aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Linter en printwand Linter, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Linter

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Linter en printwand Linter. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alLinterief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Linter is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliLintere eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Linter of printwand Linter.

TENSION® Essentials spanplafond Linter, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Linter is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Linter of printwand Linter

TENSION® Whisper spanplafond Linter, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Linter om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Linter of spanplafond Linter is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Linter, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Linter of printwand Linter

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Linter maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Linter of spanwand Linter

Een TENSION® Sterile spanplafond Linter is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Linter voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Linter of bedrukte wanden Linter kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Linter of bedrukte wand Linter is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Linter of printwand  Linter met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Linter kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Linter ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Linter en printwand Linter.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Linter of printwand Linter

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Linter. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Linter te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Linter of bedrukte wand Linter, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Linter gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Linter of wand Linter

Een TENSION® Frameview spanplafond Linter of spanwand Linter kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Linter prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linter bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Linter lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alLinterieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Linter zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Linter met zorg te installeren. Als een spanplafond Linter niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Linter in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Linter gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Linter ?

De prijs van een spanplafond Linter varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Linter dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Linter of spanwand Linter begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Linter of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Linter of een printwand Linter beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Linter of van de printwand Linter (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Linter of printwand Linter
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Linter
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Linter of de printwand Linter
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Linter of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Linter?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Linter of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Linter in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Linter of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Linter prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Linter bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint