SPANPLAFOND MACHELEN EN PRINTWAND MACHELEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND MACHELEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Machelen en printwand Machelen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Machelen en spanplafond Machelen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Machelen en printwand Machelen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Machelen of andere steden dan Machelen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Machelen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Machelen!

Spanplafond Machelen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Machelen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Machelen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Machelen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Machelen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Machelen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Machelen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Machelen ?

Een spanplafond is echt populair in Machelen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Machelen; daarom is een spanplafond Machelen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Machelen verbetert de akoestiek in uw woning in Machelen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Machelen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Machelen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Machelen of een printwand Machelen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Machelen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Machelen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Machelen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Machelen, uw woonkamer spanplafond Machelen of voor uw slaapkamer spanplafond Machelen in Machelen is, spanplafond Machelen en printwand Machelen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Machelen waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Machelen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Machelen als geen ander!
spanplafond Machelen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Machelen: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Machelen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Machelen, akoestisch spanplafond Machelen en bedrukt spanplafond Machelen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Machelen, frame spanplafond Machelen, en antibacterieel spanplafond Machelen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Machelen

Een polyester spanplafond Machelen of printwand Machelen wordt ook wel een koud spanplafond Machelen genoemd. Een polyester spanplafond Machelen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Machelen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Machelen zijn er bij een polyester spanplafond Machelen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Machelen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Machelen dat niet is.

 • PVC spanplafond Machelen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Machelen wordt ook wel een warm spanplafond Machelen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Machelen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Machelen en bedrukte wand Machelen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Machelen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Machelen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Machelen en printwand Machelen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Machelen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Machelen en printwand Machelen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alMachelenief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Machelen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliMachelene eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Machelen of printwand Machelen.

TENSION® Essentials spanplafond Machelen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Machelen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Machelen of printwand Machelen

TENSION® Whisper spanplafond Machelen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Machelen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Machelen of spanplafond Machelen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Machelen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Machelen of printwand Machelen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Machelen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Machelen of spanwand Machelen

Een TENSION® Sterile spanplafond Machelen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Machelen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Machelen of bedrukte wanden Machelen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Machelen of bedrukte wand Machelen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Machelen of printwand  Machelen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Machelen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Machelen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Machelen en printwand Machelen.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Machelen of printwand Machelen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Machelen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Machelen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Machelen of bedrukte wand Machelen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Machelen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Machelen of wand Machelen

Een TENSION® Frameview spanplafond Machelen of spanwand Machelen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Machelen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Machelen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Machelen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alMachelenieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Machelen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Machelen met zorg te installeren. Als een spanplafond Machelen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Machelen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Machelen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Machelen ?

De prijs van een spanplafond Machelen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Machelen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Machelen of spanwand Machelen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Machelen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Machelen of een printwand Machelen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Machelen of van de printwand Machelen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Machelen of printwand Machelen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Machelen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Machelen of de printwand Machelen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Machelen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Machelen?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Machelen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Machelen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Machelen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Machelen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Machelen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint