SPANPLAFOND MEISE EN PRINTWAND MEISE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND MEISE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Meise en printwand Meise? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Meise en spanplafond Meise ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Meise en printwand Meise met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Meise of andere steden dan Meise nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Meise.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Meise!

Spanplafond Meise prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Meise bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Meise is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Meise is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Meise onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Meise). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Meise kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Meise ?

Een spanplafond is echt populair in Meise !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Meise; daarom is een spanplafond Meise een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Meise verbetert de akoestiek in uw woning in Meise en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Meise helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Meise te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Meise of een printwand Meise veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Meise is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Meise is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Meise kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Meise, uw woonkamer spanplafond Meise of voor uw slaapkamer spanplafond Meise in Meise is, spanplafond Meise en printwand Meise zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Meise waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Meise zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Meise als geen ander!
spanplafond meise

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Meise: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Meise (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Meise, akoestisch spanplafond Meise en bedrukt spanplafond Meise. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Meise, frame spanplafond Meise, en antibacterieel spanplafond Meise, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Meise

Een polyester spanplafond Meise of printwand Meise wordt ook wel een koud spanplafond Meise genoemd. Een polyester spanplafond Meise wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Meise wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Meise zijn er bij een polyester spanplafond Meise nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Meise voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Meise dat niet is.

 • PVC spanplafond Meise

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Meise wordt ook wel een warm spanplafond Meise genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Meise tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Meise en bedrukte wand Meise.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Meise die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Meise aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Meise en printwand Meise, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Meise

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Meise en printwand Meise. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alMeiseief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Meise is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliMeisee eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Meise of printwand Meise.

TENSION® Essentials spanplafond Meise, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Meise is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Meise of printwand Meise

TENSION® Whisper spanplafond Meise, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Meise om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Meise of spanplafond Meise is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Meise, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Meise of printwand Meise

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Meise maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Meise of spanwand Meise

Een TENSION® Sterile spanplafond Meise is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Meise voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Meise of bedrukte wanden Meise kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Meise of bedrukte wand Meise is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Meise of printwand  Meise met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Meise kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Meise ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Meise en printwand Meise.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Meise of printwand Meise

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Meise. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Meise te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Meise of bedrukte wand Meise, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Meise gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Meise of wand Meise

Een TENSION® Frameview spanplafond Meise of spanwand Meise kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Meise prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Meise bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Meise lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alMeiseieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Meise zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Meise met zorg te installeren. Als een spanplafond Meise niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Meise in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Meise gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Meise ?

De prijs van een spanplafond Meise varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Meise dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Meise of spanwand Meise begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Meise of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Meise of een printwand Meise beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Meise of van de printwand Meise (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Meise of printwand Meise
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Meise
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Meise of de printwand Meise
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Meise of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Meise?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Meise of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Meise in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Meise of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Meise prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Meise bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint