SPANPLAFOND MERCHTEM EN PRINTWAND MERCHTEM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND MERCHTEM!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Merchtem en printwand Merchtem? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Merchtem en spanplafond Merchtem ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Merchtem en printwand Merchtem met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Merchtem of andere steden dan Merchtem nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Merchtem.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Merchtem!

Spanplafond Merchtem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Merchtem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Merchtem is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Merchtem is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Merchtem onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Merchtem). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Merchtem kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Merchtem ?

Een spanplafond is echt populair in Merchtem !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Merchtem; daarom is een spanplafond Merchtem een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Merchtem verbetert de akoestiek in uw woning in Merchtem en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Merchtem helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Merchtem te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Merchtem of een printwand Merchtem veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Merchtem is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Merchtem is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Merchtem kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Merchtem, uw woonkamer spanplafond Merchtem of voor uw slaapkamer spanplafond Merchtem in Merchtem is, spanplafond Merchtem en printwand Merchtem zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Merchtem waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Merchtem zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Merchtem als geen ander!
spanplafond Merchtem

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Merchtem: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Merchtem (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Merchtem, akoestisch spanplafond Merchtem en bedrukt spanplafond Merchtem. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Merchtem, frame spanplafond Merchtem, en antibacterieel spanplafond Merchtem, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Merchtem

Een polyester spanplafond Merchtem of printwand Merchtem wordt ook wel een koud spanplafond Merchtem genoemd. Een polyester spanplafond Merchtem wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Merchtem wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Merchtem zijn er bij een polyester spanplafond Merchtem nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Merchtem voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Merchtem dat niet is.

 • PVC spanplafond Merchtem

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Merchtem wordt ook wel een warm spanplafond Merchtem genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Merchtem tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Merchtem en bedrukte wand Merchtem.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Merchtem die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Merchtem aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Merchtem en printwand Merchtem, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Merchtem

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Merchtem en printwand Merchtem. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alMerchtemief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Merchtem is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliMerchteme eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Merchtem of printwand Merchtem.

TENSION® Essentials spanplafond Merchtem, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Merchtem is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Merchtem of printwand Merchtem

TENSION® Whisper spanplafond Merchtem, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Merchtem om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Merchtem of spanplafond Merchtem is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Merchtem, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Merchtem of printwand Merchtem

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Merchtem maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Merchtem of spanwand Merchtem

Een TENSION® Sterile spanplafond Merchtem is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Merchtem voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Merchtem of bedrukte wanden Merchtem kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Merchtem of bedrukte wand Merchtem is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Merchtem of printwand  Merchtem met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Merchtem kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Merchtem ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Merchtem en printwand Merchtem.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Merchtem of printwand Merchtem

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Merchtem. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Merchtem te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Merchtem of bedrukte wand Merchtem, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Merchtem gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Merchtem of wand Merchtem

Een TENSION® Frameview spanplafond Merchtem of spanwand Merchtem kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Merchtem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Merchtem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Merchtem lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alMerchtemieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Merchtem zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Merchtem met zorg te installeren. Als een spanplafond Merchtem niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Merchtem in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Merchtem gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Merchtem ?

De prijs van een spanplafond Merchtem varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Merchtem dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Merchtem of spanwand Merchtem begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Merchtem of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Merchtem of een printwand Merchtem beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Merchtem of van de printwand Merchtem (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Merchtem of printwand Merchtem
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Merchtem
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Merchtem of de printwand Merchtem
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Merchtem of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Merchtem?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Merchtem of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Merchtem in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Merchtem of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Merchtem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Merchtem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint