SPANPLAFOND OOSTENDE EN PRINTWAND OOSTENDE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND OOSTENDE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Oostende en printwand Oostende? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Oostende en spanplafond Oostende ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Oostende en printwand Oostende met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Oostende of andere steden dan Oostende nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Oostende.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Oostende!

Spanplafond Oostende prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oostende bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Oostende is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Oostende is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Oostende onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Oostende). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Oostende kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

 

Waarom kiezen voor een spanplafond Oostende ?

Een spanplafond is echt populair in Oostende !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Oostende; daarom is een spanplafond Oostende een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Oostende:

 • Een spanplafond Oostende verbetert de akoestiek in uw woning in Oostende en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Oostende helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Oostende te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Oostende of een printwand Oostende veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Oostende is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Oostende is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Oostende kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Oostende, uw woonkamer spanplafond Oostende of voor uw slaapkamer spanplafond Oostende in Oostende is, spanplafond Oostende en printwand Oostende zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Oostende waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Oostende zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Oostende als geen ander!
spanplafond oostende

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Oostende: koud spanplafond Oostende (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Oostende (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Oostende, akoestisch spanplafond Oostende en bedrukt spanplafond Oostende. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Oostende, frame spanplafond Oostende, en antibacterieel spanplafond Oostende, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Oostende

 Een polyester spanplafond Oostende of printwand Oostende wordt ook wel een koud spanplafond Oostende genoemd. Een polyester spanplafond Oostende wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Oostende wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Oostende zijn er bij een polyester spanplafond Oostende nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Oostende voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Oostende dat niet is.

 • PVC spanplafond Oostende

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Oostende wordt ook wel een warm spanplafond Oostende genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Oostende tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Oostende en bedrukte wand Oostende.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Oostende die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Oostende aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Oostende en printwand Oostende, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Oostende

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Oostende en printwand Oostende. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Oostende is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Oostende of printwand Oostende.

TENSION® Essentials spanplafond Oostende, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Oostende is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Oostende of printwand Oostende

TENSION® Whisper spanplafond Oostende, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Oostende om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Oostende of spanplafond Oostende is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek. TENSION® Whisper spanplafond Oostende, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Oostende of printwand Oostende

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Oostende maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Oostende of spanwand Oostende

Een TENSION® Sterile spanplafond Oostende is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Oostende voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Oostende of bedrukte wanden Oostende kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Oostende of bedrukte wand Oostende is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Oostende of printwand  Oostende met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Oostende kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Oostende ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Oostende en printwand Oostende!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Oostende of printwand Oostende

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Oostende. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Oostende te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Oostende of bedrukte wand Oostende, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Oostende gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Oostende of wand Oostende

Een TENSION® Frameview spanplafond Oostende of spanwand Oostende kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Oostende prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oostende bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Oostende lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Oostende zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Oostende met zorg te installeren. Als een spanplafond Oostende niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Oostende in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Oostende gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Oostende?

De prijs van een spanplafond Oostende varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Oostende dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Oostende of spanwand Oostende begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Oostende of spanwand sterk af van vele factoren.

 

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Oostende of een printwand Oostende beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Oostende of van de printwand Oostende (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Oostende of printwand Oostende
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Oostende
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Oostende of de printwand Oostende
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Oostende of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Oostende ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Oostende of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Oostende in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Oostende of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

 

Spanplafond Oostende prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oostende bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint