SPANPLAFOND OPWIJK EN PRINTWAND OPWIJK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND OPWIJK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Opwijk en printwand Opwijk? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Opwijk en spanplafond Opwijk ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Opwijk en printwand Opwijk met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Opwijk of andere steden dan Opwijk nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Opwijk.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Opwijk!

Spanplafond Opwijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Opwijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Opwijk is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Opwijk is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Opwijk onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Opwijk). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Opwijk kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Opwijk ?

Een spanplafond is echt populair in Opwijk !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Opwijk; daarom is een spanplafond Opwijk een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Opwijk verbetert de akoestiek in uw woning in Opwijk en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Opwijk helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Opwijk te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Opwijk of een printwand Opwijk veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Opwijk is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Opwijk is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Opwijk kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Opwijk, uw woonkamer spanplafond Opwijk of voor uw slaapkamer spanplafond Opwijk in Opwijk is, spanplafond Opwijk en printwand Opwijk zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Opwijk waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Opwijk zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Opwijk als geen ander!
spanplafond Opwijk

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Opwijk: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Opwijk (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Opwijk, akoestisch spanplafond Opwijk en bedrukt spanplafond Opwijk. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Opwijk, frame spanplafond Opwijk, en antibacterieel spanplafond Opwijk, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Opwijk

Een polyester spanplafond Opwijk of printwand Opwijk wordt ook wel een koud spanplafond Opwijk genoemd. Een polyester spanplafond Opwijk wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Opwijk wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Opwijk zijn er bij een polyester spanplafond Opwijk nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Opwijk voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Opwijk dat niet is.

 • PVC spanplafond Opwijk

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Opwijk wordt ook wel een warm spanplafond Opwijk genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Opwijk tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Opwijk en bedrukte wand Opwijk.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Opwijk die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Opwijk aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Opwijk en printwand Opwijk, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Opwijk

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Opwijk en printwand Opwijk. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alOpwijkief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Opwijk is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliOpwijke eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Opwijk of printwand Opwijk.

TENSION® Essentials spanplafond Opwijk, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Opwijk is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Opwijk of printwand Opwijk

TENSION® Whisper spanplafond Opwijk, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Opwijk om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Opwijk of spanplafond Opwijk is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Opwijk, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Opwijk of printwand Opwijk

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Opwijk maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Opwijk of spanwand Opwijk

Een TENSION® Sterile spanplafond Opwijk is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Opwijk voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Opwijk of bedrukte wanden Opwijk kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Opwijk of bedrukte wand Opwijk is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Opwijk of printwand  Opwijk met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Opwijk kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Opwijk ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Opwijk en printwand Opwijk.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Opwijk of printwand Opwijk

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Opwijk. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Opwijk te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Opwijk of bedrukte wand Opwijk, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Opwijk gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Opwijk of wand Opwijk

Een TENSION® Frameview spanplafond Opwijk of spanwand Opwijk kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Opwijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Opwijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Opwijk lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alOpwijkieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Opwijk zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Opwijk met zorg te installeren. Als een spanplafond Opwijk niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Opwijk in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Opwijk gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Opwijk ?

De prijs van een spanplafond Opwijk varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Opwijk dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Opwijk of spanwand Opwijk begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Opwijk of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Opwijk of een printwand Opwijk beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Opwijk of van de printwand Opwijk (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Opwijk of printwand Opwijk
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Opwijk
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Opwijk of de printwand Opwijk
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Opwijk of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Opwijk ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Opwijk of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Opwijk in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Opwijk of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Opwijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Opwijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint