SPANPLAFOND OUD-HEVERLEE EN PRINTWAND OUD-HEVERLEE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND OUD-HEVERLEE !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Oud-Heverlee en spanplafond Oud-Heverlee ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Oud-Heverlee of andere steden dan Oud-Heverlee nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Oud-Heverlee.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Oud-Heverlee !

Spanplafond Oud-Heverlee prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oud-Heverlee bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Oud-Heverlee is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Oud-Heverlee is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Oud-Heverlee onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Oud-Heverlee). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Oud-Heverlee kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Oud-Heverlee ?

Een spanplafond is echt populair in Oud-Heverlee !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Oud-Heverlee; daarom is een spanplafond Oud-Heverlee een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Oud-Heverlee:

 • Een spanplafond Oud-Heverlee verbetert de akoestiek in uw woning in Oud-Heverlee en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Oud-Heverlee helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Oud-Heverlee te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Oud-Heverlee of een printwand Oud-Heverlee veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Oud-Heverlee is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Oud-Heverlee is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Oud-Heverlee kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Oud-Heverlee, uw woonkamer spanplafond Oud-Heverlee of voor uw slaapkamer spanplafond Oud-Heverlee in Oud-Heverlee is, spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Oud-Heverlee waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Oud-Heverlee zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Oud-Heverlee als geen ander!
spanplafond Oud-Heverlee

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Oud-Heverlee: koud spanplafond Oud-Heverlee (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Oud-Heverlee (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Oud-Heverlee, akoestisch spanplafond Oud-Heverlee en bedrukt spanplafond Oud-Heverlee. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Oud-Heverlee, frame spanplafond Oud-Heverlee, en antibacterieel spanplafond Oud-Heverlee, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Oud-Heverlee

 Een polyester spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee wordt ook wel een koud spanplafond Oud-Heverlee genoemd. Een polyester spanplafond Oud-Heverlee wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Oud-Heverlee wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Oud-Heverlee zijn er bij een polyester spanplafond Oud-Heverlee nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Oud-Heverlee voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Oud-Heverlee dat niet is.

 • PVC spanplafond Oud-Heverlee

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Oud-Heverlee wordt ook wel een warm spanplafond Oud-Heverlee genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Oud-Heverlee tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Oud-Heverlee en bedrukte wand Oud-Heverlee

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Oud-Heverlee die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Oud-Heverlee aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Oud-Heverlee

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Oud-Heverlee is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee.

TENSION® Essentials spanplafond Oud-Heverlee, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Oud-Heverlee is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee

TENSION® Whisper spanplafond Oud-Heverlee, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Oud-Heverlee om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Oud-Heverlee of spanplafond Oud-Heverlee is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Oud-Heverlee, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Oud-Heverlee maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Oud-Heverlee of spanwand Oud-Heverlee

Een TENSION® Sterile spanplafond Oud-Heverlee is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Oud-Heverlee voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Oud-Heverlee of bedrukte wanden Oud-Heverlee kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Oud-Heverlee of bedrukte wand Oud-Heverlee is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Oud-Heverlee of printwand  Oud-Heverlee met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Oud-Heverlee kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Oud-Heverlee ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Oud-Heverlee en printwand Oud-Heverlee.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Oud-Heverlee. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Oud-Heverlee te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Oud-Heverlee of bedrukte wand Oud-Heverlee, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Oud-Heverlee gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Oud-Heverlee of wand Oud-Heverlee

Een TENSION® Frameview spanplafond Oud-Heverlee of spanwand Oud-Heverlee kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Oud-Heverlee prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oud-Heverlee bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Oud-Heverlee lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Oud-Heverlee zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Oud-Heverlee met zorg te installeren. Als een spanplafond Oud-Heverlee niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Oud-Heverlee in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Oud-Heverlee gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Oud-Heverlee ?

De prijs van een spanplafond Oud-Heverlee varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Oud-Heverlee dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Oud-Heverlee of spanwand Oud-Heverlee begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Oud-Heverlee of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Oud-Heverlee of een printwand Oud-Heverlee beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Oud-Heverlee of van de printwand Oud-Heverlee (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Oud-Heverlee of printwand Oud-Heverlee
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Oud-Heverlee
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Oud-Heverlee of de printwand Oud-Heverlee
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Oud-Heverlee of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Oud-Heverlee ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Oud-Heverlee of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Oud-Heverlee in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Oud-Heverlee of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Oud-Heverlee prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Oud-Heverlee bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint