SPANPLAFOND OVERIJSE EN PRINTWAND OVERIJSE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND OVERIJSE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Overijse en printwand Overijse? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Overijse en spanplafond Overijse ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Overijse en printwand Overijse met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Overijse of andere steden dan Overijse nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Overijse.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Overijse!

Spanplafond Overijse prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Overijse bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Overijse is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Overijse is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Overijse onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Overijse). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Overijse kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Overijse ?

Een spanplafond is echt populair in Overijse !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Overijse; daarom is een spanplafond Overijse een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Overijse verbetert de akoestiek in uw woning in Overijse en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Overijse helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Overijse te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Overijse of een printwand Overijse veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Overijse is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Overijse is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Overijse kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Overijse, uw woonkamer spanplafond Overijse of voor uw slaapkamer spanplafond Overijse in Overijse is, spanplafond Overijse en printwand Overijse zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Overijse waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Overijse zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Overijse als geen ander!
spanplafond Overijse

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Overijse: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Overijse (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Overijse, akoestisch spanplafond Overijse en bedrukt spanplafond Overijse. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Overijse, frame spanplafond Overijse, en antibacterieel spanplafond Overijse, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Overijse

Een polyester spanplafond Overijse of printwand Overijse wordt ook wel een koud spanplafond Overijse genoemd. Een polyester spanplafond Overijse wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Overijse wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Overijse zijn er bij een polyester spanplafond Overijse nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Overijse voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Overijse dat niet is.

 • PVC spanplafond Overijse

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Overijse wordt ook wel een warm spanplafond Overijse genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Overijse tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Overijse en bedrukte wand Overijse.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Overijse die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Overijse aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Overijse en printwand Overijse, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Overijse

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Overijse en printwand Overijse. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alOverijseief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Overijse is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliOverijsee eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Overijse of printwand Overijse.

TENSION® Essentials spanplafond Overijse, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Overijse is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Overijse of printwand Overijse

TENSION® Whisper spanplafond Overijse, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Overijse om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Overijse of spanplafond Overijse is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Overijse, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Overijse of printwand Overijse

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Overijse maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Overijse of spanwand Overijse

Een TENSION® Sterile spanplafond Overijse is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Overijse voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Overijse of bedrukte wanden Overijse kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Overijse of bedrukte wand Overijse is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Overijse of printwand  Overijse met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Overijse kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Overijse ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Overijse en printwand Overijse.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Overijse of printwand Overijse

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Overijse. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Overijse te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Overijse of bedrukte wand Overijse, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Overijse gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Overijse of wand Overijse

Een TENSION® Frameview spanplafond Overijse of spanwand Overijse kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Overijse prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Overijse bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Overijse lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alOverijseieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Overijse zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Overijse met zorg te installeren. Als een spanplafond Overijse niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Overijse in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Overijse gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Overijse ?

De prijs van een spanplafond Overijse varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Overijse dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Overijse of spanwand Overijse begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Overijse of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Overijse of een printwand Overijse beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Overijse of van de printwand Overijse (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Overijse of printwand Overijse
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Overijse
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Overijse of de printwand Overijse
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Overijse of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Overijse ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Overijse of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Overijse in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Overijse of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Overijse prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Overijse bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint