SPANPLAFOND PEPINGEN EN PRINTWAND PEPINGEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND PEPINGEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Pepingen en printwand Pepingen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Pepingen en spanplafond Pepingen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Pepingen en printwand Pepingen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Pepingen of andere steden dan Pepingen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Pepingen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Pepingen!

Spanplafond Pepingen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Pepingen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Pepingen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Pepingen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Pepingen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Pepingen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Pepingen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Pepingen ?

Een spanplafond is echt populair in Pepingen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Pepingen; daarom is een spanplafond Pepingen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond :

 • Een spanplafond Pepingen verbetert de akoestiek in uw woning in Pepingen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Pepingen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Pepingen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Pepingen of een printwand Pepingen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Pepingen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Pepingen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Pepingen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Pepingen, uw woonkamer spanplafond Pepingen of voor uw slaapkamer spanplafond Pepingen in Pepingen is, spanplafond Pepingen en printwand Pepingen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Pepingen waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Pepingen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Pepingen als geen ander!
spanplafond pepingen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Pepingen: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Pepingen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Pepingen, akoestisch spanplafond Pepingen en bedrukt spanplafond Pepingen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Pepingen, frame spanplafond Pepingen, en antibacterieel spanplafond Pepingen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Pepingen

Een polyester spanplafond Pepingen of printwand Pepingen wordt ook wel een koud spanplafond Pepingen genoemd. Een polyester spanplafond Pepingen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Pepingen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Pepingen zijn er bij een polyester spanplafond Pepingen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Pepingen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Pepingen dat niet is.

 • PVC spanplafond Pepingen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Pepingen wordt ook wel een warm spanplafond Pepingen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Pepingen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Pepingen en bedrukte wand Pepingen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Pepingen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Pepingen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Pepingen en printwand Pepingen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Pepingen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Pepingen en printwand Pepingen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alPepingenief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Pepingen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliPepingene eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Pepingen of printwand Pepingen.

TENSION® Essentials spanplafond Pepingen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Pepingen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Pepingen of printwand Pepingen

TENSION® Whisper spanplafond Pepingen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Pepingen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Pepingen of spanplafond Pepingen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Pepingen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Pepingen of printwand Pepingen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Pepingen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Pepingen of spanwand Pepingen

Een TENSION® Sterile spanplafond Pepingen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Pepingen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Pepingen of bedrukte wanden Pepingen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Pepingen of bedrukte wand Pepingen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Pepingen of printwand  Pepingen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Pepingen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Pepingen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Pepingen en printwand Pepingen.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Pepingen of printwand Pepingen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Pepingen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Pepingen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Pepingen of bedrukte wand Pepingen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Pepingen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Pepingen of wand Pepingen

Een TENSION® Frameview spanplafond Pepingen of spanwand Pepingen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Pepingen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Pepingen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Pepingen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alPepingenieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Pepingen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Pepingen met zorg te installeren. Als een spanplafond Pepingen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Pepingen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Pepingen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Pepingen ?

De prijs van een spanplafond Pepingen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Pepingen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Pepingen of spanwand Pepingen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Pepingen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Pepingen of een printwand Pepingen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Pepingen of van de printwand Pepingen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Pepingen of printwand Pepingen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Pepingen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Pepingen of de printwand Pepingen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Pepingen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Pepingen ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Pepingen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Pepingen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Pepingen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Pepingen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Pepingen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint