SPANPLAFOND ROOSDAAL EN PRINTWAND ROOSDAAL

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ROOSDAAL!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Roosdaal en spanplafond Roosdaal ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Roosdaal of andere steden dan Roosdaal nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Roosdaal.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Roosdaal!

Spanplafond Roosdaal prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Roosdaal bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Roosdaal is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Roosdaal is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Roosdaal onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Roosdaal). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Roosdaal kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Roosdaal ?

Een spanplafond is echt populair in Roosdaal !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Roosdaal; daarom is een spanplafond Roosdaal een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Roosdaal:

 • Een spanplafond Roosdaal verbetert de akoestiek in uw woning in Roosdaal en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Roosdaal helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Roosdaal te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Roosdaal of een printwand Roosdaal veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Roosdaal is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Roosdaal is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Roosdaal kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Roosdaal, uw woonkamer spanplafond Roosdaal of voor uw slaapkamer spanplafond Roosdaal in Roosdaal is, spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Roosdaal waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Roosdaal zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Roosdaal als geen ander!
spanplafond Roosdaal

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Roosdaal: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Roosdaal (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Roosdaal, akoestisch spanplafond Roosdaal en bedrukt spanplafond Roosdaal. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Roosdaal, frame spanplafond Roosdaal, en antibacterieel spanplafond Roosdaal, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Roosdaal

Een polyester spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal wordt ook wel een koud spanplafond Roosdaal genoemd. Een polyester spanplafond Roosdaal wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Roosdaal wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Roosdaal zijn er bij een polyester spanplafond Roosdaal nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Roosdaal voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Roosdaal dat niet is.

 • PVC spanplafond Roosdaal

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Roosdaal wordt ook wel een warm spanplafond Roosdaal genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Roosdaal tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Roosdaal en bedrukte wand Roosdaal.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Roosdaal die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Roosdaal aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Roosdaal

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alRoosdaalief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Roosdaal is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliRoosdaale eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal.

TENSION® Essentials spanplafond Roosdaal, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Roosdaal is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal

TENSION® Whisper spanplafond Roosdaal, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Roosdaal om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Roosdaal of spanplafond Roosdaal is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Roosdaal, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Roosdaal maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Roosdaal of spanwand Roosdaal

Een TENSION® Sterile spanplafond Roosdaal is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Roosdaal voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Roosdaal of bedrukte wanden Roosdaal kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Roosdaal of bedrukte wand Roosdaal is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Roosdaal of printwand  Roosdaal met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Roosdaal kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Roosdaal ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Roosdaal en printwand Roosdaal.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Roosdaal. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Roosdaal te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Roosdaal of bedrukte wand Roosdaal, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Roosdaal gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Roosdaal of wand Roosdaal

Een TENSION® Frameview spanplafond Roosdaal of spanwand Roosdaal kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Roosdaal prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Roosdaal bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Roosdaal lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alRoosdaalieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Roosdaal zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Roosdaal met zorg te installeren. Als een spanplafond Roosdaal niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Roosdaal in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Roosdaal gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Roosdaal ?

De prijs van een spanplafond Roosdaal varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Roosdaal dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Roosdaal of spanwand Roosdaal begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Roosdaal of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Roosdaal of een printwand Roosdaal beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Roosdaal of van de printwand Roosdaal (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Roosdaal of printwand Roosdaal
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Roosdaal
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Roosdaal of de printwand Roosdaal
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Roosdaal of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Roosdaal ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Roosdaal of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Roosdaal in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Roosdaal of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Roosdaal prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Roosdaal bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint