SPANPLAFOND SINT-GENESIUS-RODE EN PRINTWAND SINT-GENESIUS-RODE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND SINT-GENESIUS-RODE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Sint-Genesius-Rode en spanplafond Sint-Genesius-Rode ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Sint-Genesius-Rode of andere steden dan Sint-Genesius-Rode nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Sint-Genesius-Rode .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Sint-Genesius-Rode!

Spanplafond Sint-Genesius-Rode prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Sint-Genesius-Rode bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Sint-Genesius-Rode is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Sint-Genesius-Rode is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Sint-Genesius-Rode onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Sint-Genesius-Rode). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Sint-Genesius-Rode kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Sint-Genesius-Rode ?

Een spanplafond is echt populair in Sint-Genesius-Rode !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Sint-Genesius-Rode; daarom is een spanplafond Sint-Genesius-Rode een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Sint-Genesius-Rode:

 • Een spanplafond Sint-Genesius-Rode verbetert de akoestiek in uw woning in Sint-Genesius-Rode en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Sint-Genesius-Rode helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Sint-Genesius-Rode te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Sint-Genesius-Rode of een printwand Sint-Genesius-Rode veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Sint-Genesius-Rode is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Sint-Genesius-Rode is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Sint-Genesius-Rode kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Sint-Genesius-Rode, uw woonkamer spanplafond Sint-Genesius-Rode of voor uw slaapkamer spanplafond Sint-Genesius-Rode in Sint-Genesius-Rode is, spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Sint-Genesius-Rode waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Sint-Genesius-Rode zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Sint-Genesius-Rode als geen ander!
spanplafond Sint-Genesius-Rode

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Sint-Genesius-Rode: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Sint-Genesius-Rode (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Sint-Genesius-Rode, akoestisch spanplafond Sint-Genesius-Rode en bedrukt spanplafond Sint-Genesius-Rode. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Sint-Genesius-Rode, frame spanplafond Sint-Genesius-Rode, en antibacterieel spanplafond Sint-Genesius-Rode, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode

Een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode wordt ook wel een koud spanplafond Sint-Genesius-Rode genoemd. Een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Sint-Genesius-Rode zijn er bij een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Sint-Genesius-Rode dat niet is.

 • PVC spanplafond Sint-Genesius-Rode

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Sint-Genesius-Rode wordt ook wel een warm spanplafond Sint-Genesius-Rode genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode en bedrukte wand Sint-Genesius-Rode.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Sint-Genesius-Rode die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Sint-Genesius-Rode aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Sint-Genesius-Rode

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Sint-Genesius-Rode is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode.

TENSION® Essentials spanplafond Sint-Genesius-Rode, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Sint-Genesius-Rode is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode

TENSION® Whisper spanplafond Sint-Genesius-Rode, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Sint-Genesius-Rode om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Sint-Genesius-Rode of spanplafond Sint-Genesius-Rode is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Sint-Genesius-Rode, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Sint-Genesius-Rode maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Sint-Genesius-Rode of spanwand Sint-Genesius-Rode

Een TENSION® Sterile spanplafond Sint-Genesius-Rode is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Sint-Genesius-Rode voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Sint-Genesius-Rode of bedrukte wanden Sint-Genesius-Rode kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Sint-Genesius-Rode of bedrukte wand Sint-Genesius-Rode is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand  Sint-Genesius-Rode met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Sint-Genesius-Rode kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Sint-Genesius-Rode ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Sint-Genesius-Rode en printwand Sint-Genesius-Rode.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Sint-Genesius-Rode. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Sint-Genesius-Rode te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Sint-Genesius-Rode of bedrukte wand Sint-Genesius-Rode, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Sint-Genesius-Rode gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Sint-Genesius-Rode of wand Sint-Genesius-Rode

Een TENSION® Frameview spanplafond Sint-Genesius-Rode of spanwand Sint-Genesius-Rode kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Sint-Genesius-Rode prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Sint-Genesius-Rode bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Sint-Genesius-Rode lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Sint-Genesius-Rode zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Sint-Genesius-Rode met zorg te installeren. Als een spanplafond Sint-Genesius-Rode niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Sint-Genesius-Rode in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Sint-Genesius-Rode gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Sint-Genesius-Rode ?

De prijs van een spanplafond Sint-Genesius-Rode varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Sint-Genesius-Rode dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Sint-Genesius-Rode of spanwand Sint-Genesius-Rode begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Sint-Genesius-Rode of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Sint-Genesius-Rode of een printwand Sint-Genesius-Rode beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Sint-Genesius-Rode of van de printwand Sint-Genesius-Rode (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand Sint-Genesius-Rode
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Sint-Genesius-Rode
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Sint-Genesius-Rode of de printwand Sint-Genesius-Rode
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Sint-Genesius-Rode of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Sint-Genesius-Rode ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Sint-Genesius-Rode of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Sint-Genesius-Rode in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Sint-Genesius-Rode of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Sint-Genesius-Rode prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Sint-Genesius-Rode bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint