SPANPLAFOND STEENOKKERZEEL EN PRINTWAND STEENOKKERZEEL

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND STEENOKKERZEEL!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel ? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Steenokkerzeel en spanplafond Steenokkerzeel ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Steenokkerzeel of andere steden dan Steenokkerzeel nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Steenokkerzeel.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Steenokkerzeel!

Spanplafond Steenokkerzeel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Steenokkerzeel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Steenokkerzeel is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Steenokkerzeel is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Steenokkerzeel onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Steenokkerzeel). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Steenokkerzeel kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Steenokkerzeel ?

Een spanplafond is echt populair in Steenokkerzeel !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Steenokkerzeel; daarom is een spanplafond Steenokkerzeel een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Steenokkerzeel:

 • Een spanplafond Steenokkerzeel verbetert de akoestiek in uw woning in Steenokkerzeel en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Steenokkerzeel helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Steenokkerzeel te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Steenokkerzeel of een printwand Steenokkerzeel veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Steenokkerzeel is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Steenokkerzeel is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Steenokkerzeel kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Steenokkerzeel, uw woonkamer spanplafond Steenokkerzeel of voor uw slaapkamer spanplafond Steenokkerzeel in Steenokkerzeel is, spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Steenokkerzeel waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Steenokkerzeel zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Steenokkerzeel als geen ander!

spanplafond Steenokkerzeel

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Steenokkerzeel: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Steenokkerzeel (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Steenokkerzeel, akoestisch spanplafond Steenokkerzeel en bedrukt spanplafond Steenokkerzeel. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Steenokkerzeel, frame spanplafond Steenokkerzeel, en antibacterieel spanplafond Steenokkerzeel, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Steenokkerzeel

Een polyester spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel wordt ook wel een koud spanplafond Steenokkerzeel genoemd. Een polyester spanplafond Steenokkerzeel wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Steenokkerzeel wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Steenokkerzeel zijn er bij een polyester spanplafond Steenokkerzeel nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Steenokkerzeel voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Steenokkerzeel dat niet is.

 • PVC spanplafond Steenokkerzeel

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Steenokkerzeel wordt ook wel een warm spanplafond Steenokkerzeel genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Steenokkerzeel tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Steenokkerzeel en bedrukte wand Steenokkerzeel.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Steenokkerzeel die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Steenokkerzeel aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Steenokkerzeel

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Steenokkerzeel is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel.

TENSION® Essentials spanplafond Steenokkerzeel, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Steenokkerzeel is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel

TENSION® Whisper spanplafond Steenokkerzeel, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Steenokkerzeel om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Steenokkerzeel of spanplafond Steenokkerzeel is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Steenokkerzeel, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Steenokkerzeel maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Steenokkerzeel of spanwand Steenokkerzeel

Een TENSION® Sterile spanplafond Steenokkerzeel is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Steenokkerzeel voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Steenokkerzeel of bedrukte wanden Steenokkerzeel kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Steenokkerzeel of bedrukte wand Steenokkerzeel is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Steenokkerzeel of printwand  Steenokkerzeel met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Steenokkerzeel kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Steenokkerzeel ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Steenokkerzeel en printwand Steenokkerzeel.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Steenokkerzeel. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Steenokkerzeel te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Steenokkerzeel of bedrukte wand Steenokkerzeel, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Steenokkerzeel gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Steenokkerzeel of wand Steenokkerzeel

Een TENSION® Frameview spanplafond Steenokkerzeel of spanwand Steenokkerzeel kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Steenokkerzeel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Steenokkerzeel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Steenokkerzeel lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Steenokkerzeel zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Steenokkerzeel met zorg te installeren. Als een spanplafond Steenokkerzeel niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Steenokkerzeel in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Steenokkerzeel gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Steenokkerzeel ?

De prijs van een spanplafond Steenokkerzeel varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Steenokkerzeel dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Steenokkerzeel of spanwand Steenokkerzeel begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Steenokkerzeel of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Steenokkerzeel of een printwand Steenokkerzeel beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Steenokkerzeel of van de printwand Steenokkerzeel (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Steenokkerzeel of printwand Steenokkerzeel
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Steenokkerzeel
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Steenokkerzeel of de printwand Steenokkerzeel
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Steenokkerzeel of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Steenokkerzeel ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Steenokkerzeel of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Steenokkerzeel in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Steenokkerzeel of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Steenokkerzeel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Steenokkerzeel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint