SPANPLAFOND TERNAT EN PRINTWAND TERNAT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND TERNAT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Ternat en printwand Ternat? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Ternat en spanplafond Ternat ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Ternat en printwand Ternat met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Ternat of andere steden dan Ternat nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Ternat .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Ternat!

Spanplafond Ternat prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ternat bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Ternat is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Ternat is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Ternat onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Ternat). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Ternat kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Ternat ?

Een spanplafond is echt populair in Ternat !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Ternat; daarom is een spanplafond Ternat een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Ternat:

 • Een spanplafond Ternat verbetert de akoestiek in uw woning in Ternat en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Ternat helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Ternat te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Ternat of een printwand Ternat veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Ternat is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Ternat is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Ternat kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Ternat, uw woonkamer spanplafond Ternat of voor uw slaapkamer spanplafond Ternat in Ternat is, spanplafond Ternat en printwand Ternat zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Ternat waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Ternat zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Ternat als geen ander!
spanplafond ternat

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Ternat: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Ternat (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Ternat, akoestisch spanplafond Ternat en bedrukt spanplafond Ternat. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Ternat, frame spanplafond Ternat, en antibacterieel spanplafond Ternat, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Ternat

Een polyester spanplafond Ternat of printwand Ternat wordt ook wel een koud spanplafond Ternat genoemd. Een polyester spanplafond Ternat wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Ternat wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Ternat zijn er bij een polyester spanplafond Ternat nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Ternat voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Ternat dat niet is.

 • PVC spanplafond Ternat

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Ternat wordt ook wel een warm spanplafond Ternat genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Ternat tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Ternat en bedrukte wand Ternat.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Ternat die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Ternat aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Ternat en printwand Ternat, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Ternat

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Ternat en printwand Ternat. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Ternat is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelliTernate eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Ternat of printwand Ternat.

TENSION® Essentials spanplafond Ternat, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Ternat is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Ternat of printwand Ternat

TENSION® Whisper spanplafond Ternat, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Ternat om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Ternat of spanplafond Ternat is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Ternat, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Ternat of printwand Ternat

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Ternat maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Ternat of spanwand Ternat

Een TENSION® Sterile spanplafond Ternat is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Ternat voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Ternat of bedrukte wanden Ternat kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Ternat of bedrukte wand Ternat is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Ternat of printwand  Ternat met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Ternat kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Ternat ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Ternat en printwand Ternat.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Ternat of printwand Ternat

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Ternat. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Ternat te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Ternat of bedrukte wand Ternat, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Ternat gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Ternat of wand Ternat

Een TENSION® Frameview spanplafond Ternat of spanwand Ternat kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Ternat prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ternat bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Ternat lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Ternat zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Ternat met zorg te installeren. Als een spanplafond Ternat niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Ternat in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Ternat gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Ternat ?

De prijs van een spanplafond Ternat varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Ternat dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Ternat of spanwand Ternat begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Ternat of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Ternat of een printwand Ternat beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Ternat of van de printwand Ternat (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Ternat of printwand Ternat
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Ternat
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Ternat of de printwand Ternat
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Ternat of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Ternat ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Ternat of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Ternat in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Ternat of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Ternat prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ternat bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint