SPANPLAFOND TERVUREN EN PRINTWAND TERVUREN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND TERVUREN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Tervuren en printwand Tervuren? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Tervuren en spanplafond Tervuren ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Tervuren en printwand Tervuren met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Tervuren of andere steden dan Tervuren nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Tervuren .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Tervuren!

Spanplafond Tervuren prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tervuren bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Tervuren is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Tervuren is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Tervuren onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Tervuren). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Tervuren kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Tervuren ?

Een spanplafond is echt populair in Tervuren !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Tervuren; daarom is een spanplafond Tervuren een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Tervuren:

 • Een spanplafond Tervuren verbetert de akoestiek in uw woning in Tervuren en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Tervuren helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Tervuren te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Tervuren of een printwand Tervuren veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Tervuren is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Tervuren is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Tervuren kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Tervuren, uw woonkamer spanplafond Tervuren of voor uw slaapkamer spanplafond Tervuren in Tervuren is, spanplafond Tervuren en printwand Tervuren zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Tervuren waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Tervuren zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Tervuren als geen ander!
spanplafond tervuren

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Tervuren: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Tervuren (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Tervuren, akoestisch spanplafond Tervuren en bedrukt spanplafond Tervuren. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Tervuren, frame spanplafond Tervuren, en antibacterieel spanplafond Tervuren, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Tervuren

Een polyester spanplafond Tervuren of printwand Tervuren wordt ook wel een koud spanplafond Tervuren genoemd. Een polyester spanplafond Tervuren wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Tervuren wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Tervuren zijn er bij een polyester spanplafond Tervuren nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Tervuren voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Tervuren dat niet is.

 • PVC spanplafond Tervuren

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Tervuren wordt ook wel een warm spanplafond Tervuren genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Tervuren tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Tervuren en bedrukte wand Tervuren.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Tervuren die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Tervuren aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Tervuren en printwand Tervuren, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Tervuren

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Tervuren en printwand Tervuren. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alTervurenief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Tervuren is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligent eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Tervuren of printwand Tervuren.

TENSION® Essentials spanplafond Tervuren, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Tervuren is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Tervuren of printwand Tervuren

TENSION® Whisper spanplafond Tervuren, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Tervuren om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Tervuren of spanplafond Tervuren is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Tervuren, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Tervuren of printwand Tervuren

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Tervuren maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Tervuren of spanwand Tervuren

Een TENSION® Sterile spanplafond Tervuren is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Tervuren voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Tervuren of bedrukte wanden Tervuren kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Tervuren of bedrukte wand Tervuren is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Tervuren of printwand  Tervuren met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Tervuren kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Tervuren ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Tervuren en printwand Tervuren.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Tervuren of printwand Tervuren

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Tervuren. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Tervuren te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Tervuren of bedrukte wand Tervuren, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Tervuren gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Tervuren of wand Tervuren

Een TENSION® Frameview spanplafond Tervuren of spanwand Tervuren kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Tervuren prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tervuren bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Tervuren lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Tervuren zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Tervuren met zorg te installeren. Als een spanplafond Tervuren niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Tervuren in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Tervuren gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Tervuren ?

De prijs van een spanplafond Tervuren varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Tervuren dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Tervuren of spanwand Tervuren begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Tervuren of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Tervuren of een printwand Tervuren beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Tervuren of van de printwand Tervuren (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Tervuren of printwand Tervuren
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Tervuren
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Tervuren of de printwand Tervuren
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Tervuren of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Tervuren ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Tervuren of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Tervuren in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Tervuren of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Tervuren prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tervuren bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint