SPANPLAFOND TIELT-WINGE EN PRINTWAND TIELT-WINGE EN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND TIELT-WINGE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge ? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Tielt-Winge en spanplafond Tielt-Winge ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Tielt-Winge of andere steden dan Tielt-Winge nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Tielt-Winge.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Tielt-Winge!

Spanplafond Tielt-Winge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tielt-Winge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Tielt-Winge is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Tielt-Winge is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Tielt-Winge onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Tielt-Winge). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Tielt-Winge kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Tielt-Winge ?

Een spanplafond is echt populair in Tielt-Winge !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Tielt-Winge; daarom is een spanplafond Tielt-Winge een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Tielt-Winge:

 • Een spanplafond Tielt-Winge verbetert de akoestiek in uw woning in Tielt-Winge en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Tielt-Winge helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Tielt-Winge te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Tielt-Winge of een printwand Tielt-Winge veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Tielt-Winge is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Tielt-Winge is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Tielt-Winge kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Tielt-Winge, uw woonkamer spanplafond Tielt-Winge of voor uw slaapkamer spanplafond Tielt-Winge in Tielt-Winge is, spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Tielt-Winge waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Tielt-Winge zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Tielt-Winge als geen ander!

spanplafond Tielt-Winge

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Tielt-Winge: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Tielt-Winge (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Tielt-Winge, akoestisch spanplafond Tielt-Winge en bedrukt spanplafond Tielt-Winge. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Tielt-Winge, frame spanplafond Tielt-Winge, en antibacterieel spanplafond Tielt-Winge, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Tielt-Winge

Een polyester spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge wordt ook wel een koud spanplafond Tielt-Winge genoemd. Een polyester spanplafond Tielt-Winge wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Tielt-Winge wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Tielt-Winge zijn er bij een polyester spanplafond Tielt-Winge nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Tielt-Winge voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Tielt-Winge dat niet is.

 • PVC spanplafond Tielt-Winge

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Tielt-Winge wordt ook wel een warm spanplafond Tielt-Winge genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Tielt-Winge tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Tielt-Winge en bedrukte wand Tielt-Winge.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Tielt-Winge die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Tielt-Winge aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Tielt-Winge

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Tielt-Winge is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge.

TENSION® Essentials spanplafond Tielt-Winge, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Tielt-Winge is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge

TENSION® Whisper spanplafond Tielt-Winge, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Tielt-Winge om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Tielt-Winge of spanplafond Tielt-Winge is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Tielt-Winge, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Tielt-Winge maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Tielt-Winge of spanwand Tielt-Winge

Een TENSION® Sterile spanplafond Tielt-Winge is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Tielt-Winge voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Tielt-Winge of bedrukte wanden Tielt-Winge kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Tielt-Winge of bedrukte wand Tielt-Winge is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

 

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Tielt-Winge of printwand  Tielt-Winge met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Tielt-Winge kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Tielt-Winge ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Tielt-Winge en printwand Tielt-Winge.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Tielt-Winge. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Tielt-Winge te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Tielt-Winge of bedrukte wand Tielt-Winge, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Tielt-Winge gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

 

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Tielt-Winge of wand Tielt-Winge

Een TENSION® Frameview spanplafond Tielt-Winge of spanwand Tielt-Winge kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Tielt-Winge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tielt-Winge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Tielt-Winge lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Tielt-Winge zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Tielt-Winge met zorg te installeren. Als een spanplafond Tielt-Winge niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Tielt-Winge in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Tielt-Winge gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Tielt-Winge ?

De prijs van een spanplafond Tielt-Winge varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Tielt-Winge dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Tielt-Winge of spanwand Tielt-Winge begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Tielt-Winge of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Tielt-Winge of een printwand Tielt-Winge beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Tielt-Winge of van de printwand Tielt-Winge (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Tielt-Winge of printwand Tielt-Winge
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Tielt-Winge
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Tielt-Winge of de printwand Tielt-Winge
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Tielt-Winge of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Tielt-Winge ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Tielt-Winge of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Tielt-Winge in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Tielt-Winge of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Tielt-Winge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tielt-Winge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint