SPANPLAFOND WEST-VLAANDEREN EN PRINTWAND WEST-VLAANDEREN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND WEST-VLAANDEREN !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand West-Vlaanderen en spanplafond West-Vlaanderen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond West-Vlaanderen of andere steden dan West-Vlaanderen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond West-Vlaanderen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond West-Vlaanderen !

Spanplafond West-Vlaanderen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond West-Vlaanderen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond West-Vlaanderen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond West-Vlaanderen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond West-Vlaanderen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond West-Vlaanderen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond West-Vlaanderen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond West-Vlaanderen ?

Een spanplafond is echt populair in West-Vlaanderen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Anzegem; daarom is een spanplafond West-Vlaanderen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond West-Vlaanderen:

 • Een spanplafond West-Vlaanderen verbetert de akoestiek in uw woning in West-Vlaanderen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond West-Vlaanderen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond West-Vlaanderen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond West-Vlaanderen of een printwand West-Vlaanderen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond West-Vlaanderen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond West-Vlaanderen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond West-Vlaanderen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond West-Vlaanderen, uw woonkamer spanplafond West-Vlaanderen of voor uw slaapkamer spanplafond West-Vlaanderen in West-Vlaanderen is, spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in West-Vlaanderen waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond West-Vlaanderen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond West-Vlaanderen als geen ander!
spanplafond West-Vlaanderen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond West-Vlaanderen: koud spanplafond West-Vlaanderen (gemaakt van polyester) en warm spanplafond West-Vlaanderen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond West-Vlaanderen, akoestisch spanplafond West-Vlaanderen en bedrukt spanplafond West-Vlaanderen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond West-Vlaanderen, frame spanplafond West-Vlaanderen, en antibacterieel spanplafond West-Vlaanderen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond West-Vlaanderen

 Een polyester spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen wordt ook wel een koud spanplafond West-Vlaanderen genoemd. Een polyester spanplafond West-Vlaanderen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond West-Vlaanderen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond West-Vlaanderen zijn er bij een polyester spanplafond West-Vlaanderen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond West-Vlaanderen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond West-Vlaanderen dat niet is.

 • PVC spanplafond West-Vlaanderen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond West-Vlaanderen wordt ook wel een warm spanplafond West-Vlaanderen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond West-Vlaanderen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond West-Vlaanderen en bedrukte wand West-Vlaanderen

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond West-Vlaanderen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond West-Vlaanderen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond West-Vlaanderen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond West-Vlaanderen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen.

TENSION® Essentials spanplafond West-Vlaanderen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond West-Vlaanderen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen

TENSION® Whisper spanplafond West-Vlaanderen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond West-Vlaanderen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand West-Vlaanderen of spanplafond West-Vlaanderen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond West-Vlaanderen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond West-Vlaanderen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond West-Vlaanderen of spanwand West-Vlaanderen

Een TENSION® Sterile spanplafond West-Vlaanderen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond West-Vlaanderen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond West-Vlaanderen of bedrukte wanden West-Vlaanderen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond West-Vlaanderen of bedrukte wand West-Vlaanderen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond West-Vlaanderen of printwand  West-Vlaanderen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond West-Vlaanderen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond West-Vlaanderen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond West-Vlaanderen en printwand West-Vlaanderen.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond West-Vlaanderen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond West-Vlaanderen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond West-Vlaanderen of bedrukte wand West-Vlaanderen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond West-Vlaanderen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond West-Vlaanderen of wand West-Vlaanderen

Een TENSION® Frameview spanplafond West-Vlaanderen of spanwand West-Vlaanderen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond West-Vlaanderen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond West-Vlaanderen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond West-Vlaanderen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond West-Vlaanderen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond West-Vlaanderen met zorg te installeren. Als een spanplafond West-Vlaanderen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond West-Vlaanderen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond West-Vlaanderen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond West-Vlaanderen ?

De prijs van een spanplafond West-Vlaanderen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond West-Vlaanderen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond West-Vlaanderen of spanwand West-Vlaanderen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond West-Vlaanderen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond West-Vlaanderen of een printwand West-Vlaanderen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond West-Vlaanderen of van de printwand West-Vlaanderen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond West-Vlaanderen of printwand West-Vlaanderen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond West-Vlaanderen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond West-Vlaanderen of de printwand West-Vlaanderen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond West-Vlaanderen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond West-Vlaanderen ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond West-Vlaanderen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond West-Vlaanderen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond West-Vlaanderen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond West-Vlaanderen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond West-Vlaanderen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint