SPANPLAFOND WEZEMBEEK-OPPEM EN PRINTWAND WEZEMBEEK-OPPEM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND WEZEMBEEK-OPPEM!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Wezembeek-Oppem en spanplafond Wezembeek-Oppem ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Wezembeek-Oppem of andere steden dan Wezembeek-Oppem nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Wezembeek-Oppem .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Wezembeek-Oppem!

Spanplafond Wezembeek-Oppem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Wezembeek-Oppem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Wezembeek-Oppem is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Wezembeek-Oppem is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Wezembeek-Oppem onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Wezembeek-Oppem). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Wezembeek-Oppem kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Wezembeek-Oppem ?

Een spanplafond is echt populair in Wezembeek-Oppem !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Wezembeek-Oppem; daarom is een spanplafond Wezembeek-Oppem een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Wezembeek-Oppem:

 • Een spanplafond Wezembeek-Oppem verbetert de akoestiek in uw woning in Wezembeek-Oppem en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Wezembeek-Oppem helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Wezembeek-Oppem te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Wezembeek-Oppem of een printwand Wezembeek-Oppem veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Wezembeek-Oppem is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Wezembeek-Oppem is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Wezembeek-Oppem kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Wezembeek-Oppem, uw woonkamer spanplafond Wezembeek-Oppem of voor uw slaapkamer spanplafond Wezembeek-Oppem in Wezembeek-Oppem is, spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Wezembeek-Oppem waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Wezembeek-Oppem zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Wezembeek-Oppem als geen ander!
spanplafond Wezembeek-Oppem

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Wezembeek-Oppem: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Wezembeek-Oppem (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Wezembeek-Oppem, akoestisch spanplafond Wezembeek-Oppem en bedrukt spanplafond Wezembeek-Oppem. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Wezembeek-Oppem, frame spanplafond Wezembeek-Oppem, en antibacterieel spanplafond Wezembeek-Oppem, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Wezembeek-Oppem

Een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem wordt ook wel een koud spanplafond Wezembeek-Oppem genoemd. Een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Wezembeek-Oppem zijn er bij een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Wezembeek-Oppem dat niet is.

 • PVC spanplafond Wezembeek-Oppem

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Wezembeek-Oppem wordt ook wel een warm spanplafond Wezembeek-Oppem genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Wezembeek-Oppem tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Wezembeek-Oppem en bedrukte wand Wezembeek-Oppem

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Wezembeek-Oppem die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Wezembeek-Oppem aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Wezembeek-Oppem

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Wezembeek-Oppem is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligent eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem.

TENSION® Essentials spanplafond Wezembeek-Oppem, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Wezembeek-Oppem is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem

TENSION® Whisper spanplafond Wezembeek-Oppem, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Wezembeek-Oppem om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Wezembeek-Oppem of spanplafond Wezembeek-Oppem is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Wezembeek-Oppem, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Wezembeek-Oppem maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Wezembeek-Oppem of spanwand Wezembeek-Oppem

Een TENSION® Sterile spanplafond Wezembeek-Oppem is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Wezembeek-Oppem voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Wezembeek-Oppem of bedrukte wanden Wezembeek-Oppem kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Wezembeek-Oppem of bedrukte wand Wezembeek-Oppem is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand  Wezembeek-Oppem met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Wezembeek-Oppem kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Wezembeek-Oppem ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Wezembeek-Oppem en printwand Wezembeek-Oppem.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Wezembeek-Oppem. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Wezembeek-Oppem te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Wezembeek-Oppem of bedrukte wand Wezembeek-Oppem, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Wezembeek-Oppem gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Wezembeek-Oppem of wand Wezembeek-Oppem

Een TENSION® Frameview spanplafond Wezembeek-Oppem of spanwand Wezembeek-Oppem kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Wezembeek-Oppem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Wezembeek-Oppem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Wezembeek-Oppem lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Wezembeek-Oppem zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Wezembeek-Oppem met zorg te installeren. Als een spanplafond Wezembeek-Oppem niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Wezembeek-Oppem in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Wezembeek-Oppem gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Wezembeek-Oppem ?

De prijs van een spanplafond Wezembeek-Oppem varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Wezembeek-Oppem dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Wezembeek-Oppem of spanwand Wezembeek-Oppem begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Wezembeek-Oppem of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Wezembeek-Oppem of een printwand Wezembeek-Oppem beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Wezembeek-Oppem of van de printwand Wezembeek-Oppem (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand Wezembeek-Oppem
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Wezembeek-Oppem
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Wezembeek-Oppem of de printwand Wezembeek-Oppem
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Wezembeek-Oppem of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Wezembeek-Oppem ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Wezembeek-Oppem of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Wezembeek-Oppem in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Wezembeek-Oppem of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Wezembeek-Oppem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Wezembeek-Oppem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint