SPANPLAFOND ZAVENTEM EN PRINTWAND ZAVENTEM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ZAVENTEM!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Zaventem en printwand Zaventem? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Zaventem en spanplafond Zaventem ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Zaventem en printwand Zaventem met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Zaventem of andere steden dan Zaventem nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Zaventem .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Zaventem!

Spanplafond Zaventem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zaventem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Zaventem is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Zaventem is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Zaventem onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Zaventem). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Zaventem kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Zaventem ?

Een spanplafond is echt populair in Zaventem !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Zaventem; daarom is een spanplafond Zaventem een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Zaventem:

 • Een spanplafond Zaventem verbetert de akoestiek in uw woning in Zaventem en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Zaventem helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Zaventem te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Zaventem of een printwand Zaventem veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Zaventem is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Zaventem is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Zaventem kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Zaventem, uw woonkamer spanplafond Zaventem of voor uw slaapkamer spanplafond Zaventem in Zaventem is, spanplafond Zaventem en printwand Zaventem zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Zaventem waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Zaventem zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Zaventem als geen ander!
Spanplafond Zaventem

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Zaventem: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Zaventem (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Zaventem, akoestisch spanplafond Zaventem en bedrukt spanplafond Zaventem. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Zaventem, frame spanplafond Zaventem, en antibacterieel spanplafond Zaventem, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Zaventem

Een polyester spanplafond Zaventem of printwand Zaventem wordt ook wel een koud spanplafond Zaventem genoemd. Een polyester spanplafond Zaventem wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Zaventem wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Zaventem zijn er bij een polyester spanplafond Zaventem nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Zaventem voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Zaventem dat niet is.

 • PVC spanplafond Zaventem

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Zaventem wordt ook wel een warm spanplafond Zaventem genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Zaventem tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Zaventem en bedrukte wand Zaventem

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Zaventem die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Zaventem aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Zaventem en printwand Zaventem, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Zaventem

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Zaventem en printwand Zaventem. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Zaventem is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligent eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Zaventem of printwand Zaventem.

TENSION® Essentials spanplafond Zaventem, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Zaventem is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Zaventem of printwand Zaventem

TENSION® Whisper spanplafond Zaventem, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Zaventem om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Zaventem of spanplafond Zaventem is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Zaventem, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Zaventem of printwand Zaventem

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Zaventem maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Zaventem of spanwand Zaventem

Een TENSION® Sterile spanplafond Zaventem is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Zaventem voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Zaventem of bedrukte wanden Zaventem kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Zaventem of bedrukte wand Zaventem is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Zaventem of printwand  Zaventem met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Zaventem kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Zaventem ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Zaventem en printwand Zaventem.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Zaventem of printwand Zaventem

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Zaventem. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Zaventem te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Zaventem of bedrukte wand Zaventem, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Zaventem gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Zaventem of wand Zaventem

Een TENSION® Frameview spanplafond Zaventem of spanwand Zaventem kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Zaventem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zaventem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Zaventem lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Zaventem zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Zaventem met zorg te installeren. Als een spanplafond Zaventem niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Zaventem in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Zaventem gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Zaventem ?

De prijs van een spanplafond Zaventem varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Zaventem dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Zaventem of spanwand Zaventem begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Zaventem of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Zaventem of een printwand Zaventem beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Zaventem of van de printwand Zaventem (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Zaventem of printwand Zaventem
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Zaventem
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Zaventem of de printwand Zaventem
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Zaventem of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Zaventem ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Zaventem of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Zaventem in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Zaventem of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Zaventem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zaventem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint