SPANPLAFOND ZOUTLEEUW EN PRINTWAND ZOUTLEEUW

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ZOUTLEEUW !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Zoutleeuw en spanplafond Zoutleeuw ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Zoutleeuw of andere steden dan Zoutleeuw nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Zoutleeuw.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Zoutleeuw !

Spanplafond Zoutleeuw prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zoutleeuw bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Zoutleeuw is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Zoutleeuw is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Zoutleeuw onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Zoutleeuw). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Zoutleeuw kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Zoutleeuw ?

Een spanplafond is echt populair in Zoutleeuw !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Anzegem; daarom is een spanplafond Zoutleeuw een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Zoutleeuw:

 • Een spanplafond Zoutleeuw verbetert de akoestiek in uw woning in Zoutleeuw en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Zoutleeuw helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Zoutleeuw te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Zoutleeuw of een printwand Zoutleeuw veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Zoutleeuw is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Zoutleeuw is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Zoutleeuw kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Zoutleeuw, uw woonkamer spanplafond Zoutleeuw of voor uw slaapkamer spanplafond Zoutleeuw in Zoutleeuw is, spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Zoutleeuw waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Zoutleeuw zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Zoutleeuw als geen ander!
spanplafond Zoutleeuw

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Zoutleeuw: koud spanplafond Zoutleeuw (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Zoutleeuw (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Zoutleeuw, akoestisch spanplafond Zoutleeuw en bedrukt spanplafond Zoutleeuw. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Zoutleeuw, frame spanplafond Zoutleeuw, en antibacterieel spanplafond Zoutleeuw, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Zoutleeuw

 Een polyester spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw wordt ook wel een koud spanplafond Zoutleeuw genoemd. Een polyester spanplafond Zoutleeuw wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Zoutleeuw wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Zoutleeuw zijn er bij een polyester spanplafond Zoutleeuw nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Zoutleeuw voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Zoutleeuw dat niet is.

 • PVC spanplafond Zoutleeuw

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Zoutleeuw wordt ook wel een warm spanplafond Zoutleeuw genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Zoutleeuw tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Zoutleeuw en bedrukte wand Zoutleeuw

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Zoutleeuw die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Zoutleeuw aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Zoutleeuw

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Zoutleeuw is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw.

TENSION® Essentials spanplafond Zoutleeuw, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Zoutleeuw is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw

TENSION® Whisper spanplafond Zoutleeuw, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Zoutleeuw om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Zoutleeuw of spanplafond Zoutleeuw is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Zoutleeuw, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Zoutleeuw maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Zoutleeuw of spanwand Zoutleeuw

Een TENSION® Sterile spanplafond Zoutleeuw is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Zoutleeuw voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Zoutleeuw of bedrukte wanden Zoutleeuw kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Zoutleeuw of bedrukte wand Zoutleeuw is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Zoutleeuw of printwand  Zoutleeuw met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Zoutleeuw kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Zoutleeuw ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Zoutleeuw en printwand Zoutleeuw.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Zoutleeuw. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Zoutleeuw te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Zoutleeuw of bedrukte wand Zoutleeuw, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Zoutleeuw gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Zoutleeuw of wand Zoutleeuw

Een TENSION® Frameview spanplafond Zoutleeuw of spanwand Zoutleeuw kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Zoutleeuw prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zoutleeuw bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Zoutleeuw lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Zoutleeuw zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Zoutleeuw met zorg te installeren. Als een spanplafond Zoutleeuw niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Zoutleeuw in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Zoutleeuw gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Zoutleeuw ?

De prijs van een spanplafond Zoutleeuw varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Zoutleeuw dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Zoutleeuw of spanwand Zoutleeuw begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Zoutleeuw of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Zoutleeuw of een printwand Zoutleeuw beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Zoutleeuw of van de printwand Zoutleeuw (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Zoutleeuw of printwand Zoutleeuw
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Zoutleeuw
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Zoutleeuw of de printwand Zoutleeuw
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Zoutleeuw of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Zoutleeuw ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Zoutleeuw of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Zoutleeuw in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Zoutleeuw of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Zoutleeuw prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zoutleeuw bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint