Op zoek naar een antibacterieel spanplafond of spanwand? BINT biedt een uitgebreid assortiment aan van klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Ziekenhuizen en praktijken

antibacterieel sterile spanplafond met led verlichting

Een antibacterieel spanplafond of spanwand

Innovatieve en hygiënische oplossingen voor een nieuwe uitstraling.

De gezondheid- en zorgsector vragen om innovatieve en hygiënische oplossingen. Met een waardevol antibacterieel spanplafond of spanwand uit polyester creëren wij geheel nieuwe manieren om ruimtes in te richten. Een antibacterieel spanplafond van Tension is bestand tegen schimmels en bacteriën en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Een antibacterieel spanplafond of spanwand is eveneens geschikt voor digitaal printen en opent bijna onbeperkte mogelijkheden voor het creëren van een vriendelijke en gezonde omgeving met effectieve bacteriële reductie van 99,99%.

Een antibacterieel spanplafond of spanwand van Tension is onbeperkt verkrijgbaar in kleuren en afwerkingen. Daarboven is een antibacterieel spanplafond of spanwand vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

Antibacterieel spanplafond

0 +
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Afgewerkte projecten

Wat is een antibacterieel spanplafond of spanwand ?

Een antibacterieel spanplafond of spanwand speciaal behandeld met een toevoeging (antibacteriële coating) dat de groei van micro-organismen, alsmede bacteriën en schimmels helpt te voorkomen. Deze antibacteriële toevoeging voorkomt de groei van micro-organismen en schimmels en beschermt de omgeving tegen de schadelijke effecten van schimmels en micro-organismen. Voor meer informatie lees onze blogpost over projecten waar een antibacterieel spanplafond of spanwand van toepassing is.

Wat zijn de voordelen van een antibacterieel spanplafond of spanwand ?
In sommige sectoren wordt heel veel belang gehecht aan een antibacterieel spanplafond, vloer of wand als onderdeel van hun verregaande inspanningen om gevaarlijke bacteriën in hun omgeving onder controle te houden.

Voordelen van een antibacterieel spanplafond of spanwand zijn:

 • Inperking van microbiële- en schimmelgroei als onderdeel van het hygiëneprogramma binnen een bedrijf
 • Verhoogt de bescherming tegen gevaarlijke bacteriën waaraan patiënten en personeel kunnen worden blootgesteld, of in ruimten waar voedsel- en drankproducten worden geproduceerd
 • Bevordert schone en hygiënische omstandigheden
 • Zorgt ervoor dat uw organisatie bekend staat om het nemen van maatregelen tegen besmettingsrisico’s
 • Gemakkelijk te installeren en een duurzame oplossing voor uw plafonds en wanden.
 • Toxicologisch 100% veilig.

Waar kan een antibacterieel spanplafond of spanwand worden toegepast ?
De toepassing van een antibacterieel spanplafond zien we vaan bij instellingen in de gezondheidszorg (dokterspraktijken, ziekenhuizen, laboratoria …) en bedrijven in de voedings- en drankenindustrie. Deze zijn vaak op zoek naar extra bescherming, en daar vinden wij dan ook de meeste toepassingen van een antibacterieel spanplafond of spanwand terug. Maar een antibacterieel spanplafond of spanwand kan overal en in elke omgeving worden toegepast waar een betere hygiëne een noodzaak is. Wij zien ook steeds meer particulieren en bedrijven uit andere sectoren die kiezen voor een antibacterieel spanplafond of spanwand:

 • Thuisomgevingen: Badkamers en toiletten
 • Gezondheidszorg: Operatiekamers, ziekenhuiskamers, badkamers, gangen…
 • Voedingsindustrie: Brouwerijen, wijnmakerijen en zuivelfabrieken
 • Horeca: Commerciële keukens
 • Algemene productie: Voedselverwerkende industrie
 • Farmaceutische industrie: Onderzoekslaboratoria, vivariums, cleanrooms
 • Scholen en onderwijs: Kleedkamers, badkamers, gangen …

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Antibacterieel Spanplafond

Antibacteriële spanplafonds – Een duurzame oplossing voor professionals in de gezondheidszorg, medische faciliteiten, ziekenhuizen, restaurants en vele andere ruimtes.

Antibacteriële spanplafonds zijn niet alleen doeltreffend op het gebied van hygiëne, maar ze kunnen ook een aantrekkelijk en gastvrij design geven aan elke ruimte.

Wil je meer weten? Ontdek ons gamma TENSION® STERILE dat aan alle ruimtevormen en plafonds kan worden aangepast en dat zelfs op muren kan worden geïnstalleerd.