Spanplafond badkamer

Een spanplafond kan uw badkamer omtoveren tot een flexibele en hygiënische leefomgeving zonder een dure of complexe verbouwing. Maak gebruik van onze jaren ervaring en kennis om uw woonsituatie te verbeteren en flexibel in te richten. Een spanplafond is niet alleen een goede lange termijn oplossing voor uw badkamer, een spanplafond is ook:

 • Onbeperkt in kleuren en afwerkingen.
 • Onze spanplafonds en wanden zijn:
  • vocht- en schimmelwerend
  • onderhoudsarm
  • antistatisch
  • UV bestendig
  • duurzaam
  • Voldoen aan de strengste brandnormen

Zo wordt uw badkamer niet alleen keurig afgewerkt, maar weet u ook zeker dat u veilig zit en jaren vooruit kan. Vooral bij badkamers zijn de unieke elemnten van topkwaliteit spanwanden van belang. Met het gebruik van het juiste plafond verlaag je de kans op brand of vocht & schimmel in het plafond. Kies daarom nooit voor een standaardoplossing en laat u adviseren. 

Bekijk de onderstaande projecten of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop

Een strak design voor uw badkamer

Een spandplafond in de badkamer kan u helpen om uw badkamer eenvoudig weer mooi te maken zonder complete complexe renovatie. Uit onze brede collectie topkwaliteit spanwanden kan u de juiste kleur en stijl kiezen die bij u past.  Het is ook mogelijk om gebruik te maken van antibacteriële spanwanden.

Maak met een spandplafond een verlichte koepel in uw woonkamer, of juist een strak witte spanplafond in uw badkamer, of misschien een combinatie van de vermelde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk! 

badkamer renovatie voor en na

Enkele voorbeelden:

renovatie huis

Badkamer Renovatie

Spanplafond installatie in badkamer met LED spots #Tension #Essentials #Badkamerrenovatie #LED-spots
S. Blomme Sint Lievens Houtem

Jullie medewerkers op bezoek gekregen. Ze hebben heel mooi werk geleverd alsook het contact was zeer hartelijk.

J. Swinnen Bredene

Fantastisch werk geleverd. In de toekomst zal ik zeker en vast met BINT samenwerken om onze twee praktijken te renoveren.

Paul en Martine Oostakker

Heel tevreden hier over onze spanplafonds met de spots. Het is nog nooit zo klaar geweest in onze slaapkamer!

spanplafond sterile antibacterieel badkamer gent herenhuis foto3

Renovatie Badkamer

Antibacteriële spanplafond installatie in de kleine en grote badkamer #Tension #Sterile #Inbouw #LED-spots #Badkamer #Renovatie

Kom maar op met het volgende project!

Zoals u ziet is geen uitdaging te groot en kan een BINT© Spanplafond uw badkamer verreiken. Wilt u de opties doornemen of een prijs opgave? Neem contact op of vraag een offerte aan  via de onderstaande buttons: